titian perjalanan seorang sufi

Monday, July 18, 2011

KesiLapAn

Salam...aku tau mmg x ad org pown nk bce blog aku nie(sbb aku adalah tukang karut yg best) huahaha...
best biler org sebelah umah aku bukak wayerless 24 jam tanpa henti..ini membuatkan aku rsa syg pd jiran aku walaupown die sudah berkawin dan anak satu..hihihihi...hari nie jerk mcm2 aku dh buat..aku sendiri x paham.. susahnye lah jdi budak baik....susah sesgt..kadag2 aku sendiri x knl diri aku(walaupown aku tau aku nie cute) huahaha...hari2 hujan kebosanan akan melanda...x siapa pow peduli..dulu klo abg aku ad...(abg kembar) mmg aku x lekat r duk umah nie..tpi skrg...wah..bosan..masing2 ad kerjaya...hurmmm...mcm maner nk dikatakan budak yg baik?adakah bila smyg 5 waktu seharo semalam dikatakan budak baik?atau tolong ayahanda mengutip getah skrap adalah dikatakan budak baik?ataupoan memakai baju yg ditulis sy budak baik adalah budak baik?susah nk memahami dunia yg serba terbalik nie...insyallah...masih jauh perjalanan aku utk aku daki... aku masih menuggu si dia....

3 comments:

  1. the last part.. "aku masih menunggu si dia"..

    kekasih hati la tu.. ;p

    ReplyDelete
  2. maner ad kak..hihihi..org ckp panggilan la... tgh tunggu la nie...hihihiih

    ReplyDelete
  3. ni belog baru akk. yg lama dah tutup. harap maklum =)

    ReplyDelete